13 marraskuuta, 2013

Etsintäpäivä Kemiössä 9.11

Lauantaina 9.11 kolme VaSuMet'in jäsentä kokoontui aamulla Kemiöön yhteiseen etsintään. Myöhemmin saapui paikalle etsintäpiireistä tuttu Ilkka Penttinen. Hän otti tauolla Olavin kameran ja nappasi tämän kuvan kun hänen mukaan "saadaan Vasumettilaiset samaan kuvaan".

Vasemmalta: +Mikko Tammelin  +Olavi Kauppinen +Stig Leivo
Edessä istuu Wilma
Kuva: Ilkka Penttinen
Aamupäivä lähti käyntiin kovalla pohjalla kolikkojen parissa ja puolenpäivän aikoihin siirryttiin autojen kanssa pienen matkan uusiin asemiin missä syötiin hieman ennen jatkamista pellolla. Kyntöpelto oli aika jännän tuntuinen koska se oli hyvin hiekkapitoinen ja tuntui kuin olisi kävellyt sahanpurussa. Hyvä kun ei tuuli vienyt mullat lapiosta. Talon isäntä oli aivan mahtavan ystävällinen meitä kohtaan. Pysähtyi juttelemaan aina kun ehti puunkaadon lomassa. Huristeli välillä traktorilla ja autolla ohi morjenstellen. Kyntöpellolla tuli reippaasti kilometrejä saappaisiin taas lisää, ainakin tuntui siltä kun käveli tuollaisen pehmeän höhhön päällä. Pakolliset huuliharpun osat ja napit tuli porukalle täälläkin. Ja se hirvittävä täikampa.

Illan pimetessä grillattiin. Siinä samalla rupateltiin hieman menneestä päivästä ja tulevista . Haudattiin hiilet ja mentiin kotiin. Kiitos Olavi, oli hieno päivä.

Juttu jatkuu yhteisöissä Varsinais-Suomen Metallinetsijät ja VaSuMet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti